Uitleg

Wat vind jij echt schòn aan Den Bosch?
Vijf makers en ontwerpers vertellen alvast hun verhaal.

Vijf makers en ontwerpers vertellen wat zij het schònste van Den Bosch vinden.
Den Bosch heeft vele mooie gebouwen, parkjes, riviertjes, nisjes, zichtlijnen, kunstwerken in de openbare ruimte en ornamenten aan gevels. Teveel om zelf allemaal te ontdekken. En hoe langer je er woont hoe minder je opvalt. We nodigen iedereen uit om opnieuw naar het schone Den Bosch te kijken. We hebben alvast vijf makers en ontwerpers uitgedaagd om over hun mooiste plekken of gebouwen te vertellen. Luister naar hun verhalen tijdens je wandel-of fietstocht door Den Bosch. Meedoen? Lees verder.

En wat vind jij het schònste aan Den Bosch? Vertel het ons
Er zijn natuurlijk veel meer dan 5 mooie plekken in Den Bosch. We willen zoveel mogelijk plekken in kaart brengen en met anderen delen. Help je mee door te vertellen wat jij het schònste vindt? Maak een foto en vertel in het kort waarom dit voor jou het schònste is. Stuur dit naar echtschon@fittair.nl. We willen minimaal 10 mooie plekken, gebouwen toevoegen naast die van de FiTTair makers en ontwerpers.


Bezoek minimaal 3 plekken en ontvang een consumptiebon
Als je drie plekken hebt bezocht en op elke plek de FiTTair QR-code hebt gescand, dan krijg je een consumptiebon ter waarde van €3,-. Deze kun je inwisselen bij de volgende Bossche horecapartners:
Zomerterras Zuid, Limietlaan 7 (Zuiderpark)
Stadsherberg t Pumpke, Parade 3
Cé bij Dieske, Herman Moerkerkplein

Consumptiebon verdiend?

Stuur een mail naar echtschon@fittair.nl met je voor- en achternaam. Dan sturen wij jouw consumptiebon. De spelregels zijn eenvoudig. Een per persoon, er zijn maximaal 50 bonnen, alleen inwisselbaar bij de horecapartners, geen recht op financiële uitbetaling, geldig t/m 30 september 2021.  

Wanneer?
Je kunt op elk moment starten. Vanuit huis of waar je op dat moment bent.

Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met de afdeling Sociaal Domein, Kunst & Cultuur en Sport & Bewegen van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

De verhalen van de vertellers zijn vastgelegd door Joost van Pagee en Michiel Weerthof van Stichting Soundtreks.  


Veel plezier.

Team FiTTair


Privacyverklaring